Parkeren in de parkeergarages!

Home / Agenda / Parkeren in de parkeergarages!
Parkeren in de parkeergarages!

Parkeergarages
Vlaardingen voorziet in de binnenstad drie parkeergarages waar het 24/7 betaald parkeren is, ook op zondag. Dit zijn: Liesveld (398 plaatsen), Hoogstraat (423 plaatsen) en Stadhuis (148 plaatsen). www.bksparking.nl voorziet in informatie over tarieven en openingstijden. Voor alle garages geldt: binnen enkele minuten staat u midden in het centrum.

(Betaald) parkeren op straat
U kunt op straat parkeren op de Broekweg (160 plaatsen) of het Schoutplein (44 plaatsen). Voor parkeren op straat in het centrum van Vlaardingen geldt: betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur. Op straat is parkeren op (koop)zondagen gratis.

Fiets/scooter
Uw fiets/scooter kunt u gratis stallen in de bewaakte fietsenstalling aan de Van Riebeeckstraat. Deze vindt u bij garage Liesveld achter de Hema). Ook het ponton in de Oude Haven biedt stallingsruimte; vanaf daar bent u binnen een minuut bij de winkels of op een terras. In het centrum zijn drie oplaadpunten voor elektrische fietsen beschikbaar: twee in de bewaakte stalling en één op het Veerplein.

Met de Metro
U kunt met de Metro Vlaardingen bezoeken en langs de mooie Oude Haven naar de binnenstad Vlaardingen-Centrum. U loopt dan langs de kade en u ziet fraaie panden, Museum Vlaardingen en historische schepen voorbijgaan.

Bus
De bus stopt op de Blokmakersplaats, aan de zuidwestkant van het centrum. Vanaf daar staat u zo op de Hoogstraat, of het overdekte Liesveld of bij de Westhavenplaats voor een drankje of een hapje.