Parkeren in het Stadshart

Home / Agenda / Parkeren in het Stadshart
Parkeren in het Stadshart

Parkeergarages
Vlaardingen voorziet in de binnenstad in drie parkeergarages waar het 24/7 betaald parkeren is, ook op zondag. Dit zijn: Liesveld (398 plaatsen), Hoogstraat (423 plaatsen) en Stadhuis (148 plaatsen). www.bksparking.nl voorziet in informatie over tarieven en openingstijden. Voor alle garages geldt: binnen enkele minuten staat u midden in het centrum.

Parkeren op straat
U kunt op straat parkeren op de Broekweg (160 plaatsen) of het Schoutplein (44 plaatsen). Voor parkeren op straat In het centrum van Vlaardingen geldt: betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 20.00 uur. Op straat is parkeren op (koop)zondagen gratis.

 

 

Fiets/scooter
Uw fiets/scooter kunt u gratis stallen in de bewaakte fietsenstalling aan de Van Riebeeckstraat. Deze vindt u bij garage Liesveld achter de Hema). Ook het ponton in de Oude Haven biedt stallingsruimte; vanaf daar bent u binnen een minuut bij de winkels of op een terras. In het centrum zijn drie oplaadpunten voor elektrische fietsen beschikbaar: twee in de bewaakte stalling en één op het Veerplein.

Met de trein
In ca. 7 minuten loopt u langs de mooie Oude Haven van NS station Vlaardingen-Centrum naar de binnenstad. Loopt u langs de kade dan ziet u fraaie panden, Museum Vlaardingen en historische schepen.

Bus
De bus stopt op de Blokmakersplaats, aan de zuidwestkant van het centrum. Vanaf daar staat u zo op de Hoogstraat, of het overdekte Liesveld of bij de Westhavenplaats voor een drankje of een hapje.